Spitalul Județean Satu Mare are un nou manager. Cine este acesta

Consiliul Județean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Camilio Victor Coste, și astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurat de Marc Ioan Adrian. 

“Astfel, începând cu data de 29 iunie, Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs. Având în vedere faptul ca dl. Marc Ioan Adrian a fost la conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare în perioada 2010-2014, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a decis ca fiind oportună numirea acestuia ca și manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Înainte de luarea acestei decizii conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a purtat lungi discuţii cu reprezentanţii cadrelor medicale din instituţie.

Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu Consiliul de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va pregăti, în cea mai scurtă perioadă, procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Conducerea Consiliului Judetean Satu Mare mulțumeste pe aceasta cale domnului doctor Camilio Victor Coste pentru activitatea prestata în unitatea spitalicească a acestui județ”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției noastre de conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.