Când încep lucrările la Mall-ul NEPI. Vezi detalii (Video)

Lucrările la Mega Mall-ul NEPI vor începe, cel mai probabil, în toamna acestui an, a declarat consilierul local Tiberiu Gunthner, în cadrul dezbaterii publice de astăzi, 26 iunie, cu privire la PUZ-ul acestei investiții. Potrivit acestuia construcția nu poate să dureze mai mult de 6 luni, astfel că NEPI se va deschide în primăvara anului viitor.

„Banii există pentru investiție, în orice clipă pot începe lucrările, numai birocrația în România este așa cum este. Din punctul nostru de vedere, normal ar fi ca PUZ-ul în cazul NEPI să intre în dezbatere în ședința de luna viitoare pentru aprobarea finală, și de acolo începe practic faza de autorizare a construcției, care va dura două-trei luni.
Eu sper ca în toamnă să înceapă lucrările, și cei de la NEPI își doresc asta … Durata de execuție a lucrărilor nu poate fi mai mare de șase luni. Normal ar fi un patru-cinci luni, dar în niciun caz mai mult de șase luni. Asta ar însemna că în primăvara anului viitor ar trebui să funcționeze”, a declarat Tiberiu Gunthner.

Mall-ul va fi accesibil din două direcții, și anume, dinspre Drumul Careiului, dar și dinspre străzile Dunării și Digului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.