Acțiune inedită în fața Bibliotecii Județene. Vezi detalii (Foto&video)

O acțiune inedită, având ca „personaje principale” cărțile, are loc la această oră (azi, 23 iunie, ora 12.00) în fața bibliotecii Județene Satu Mare. Evenimentul a fost gândit în contextul „Zilei Naționale a Iei”.

Biblioteca Județeană Satu Mare a demarat o acțiune de schimb de carte cu ocazia „Zilei Naționale a Iei”, sub genericul „Ia – cartea cunoașterii”. Evenimentul se derulează în intervalul orar 11.00-13.00, în fața Bibliotecii Județene.

Acțiunea este organizată la inițiativa bibliotecarilor de la Secția de împrumut pentru adulți, având ca scop intermedierea întâlnirii dintre carte, lectură, tradiție și membrii comunității sătmărene, într-o manieră inedită.

„Ne mândrim cu portul nostru naţional, de aceea am vrut să derulăm această acţiune şi să îndemnăm lumea spre lectură. Am pregătit o serie de surprize, pe lângă cărţile care le dăm la schimb, avem şi diplome pentru cei care poartă ia şi cadre ca să facem poze cât mai interesante în portul nostru naţional”, spune directorul Bibliotecii Judeţene, Lacrima Istrăuan.

Sătmărenii sunt așteptați să participe îmbrăcați în ie, având posibilitatea de a-și alege de pe standuri cărțile dorite în vederea completării bibliotecii personale și multe alte surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.