Dezbatere publică pe marginea PUZ-ului NEPI. Când va avea loc

Luni, 26 iunie, sătmărenii sunt invitați la o nouă dezbatere publică cu privire la elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) al Mega Mall-ului NEPI ce va fi construit pe Drumul Careiului. Ședința va avea loc de la ora 12.00.

Prima dezbatere publică a avut loc în data de 20 aprilie 2017.

Shopping City Satu Mare va fi o locație comercială cu multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber, printre care și un cinematograf modern, dotat cu cele mai noi tehnologii ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice. De asemenea, centrul comercial va beneficia de un food court generos cu o zonă specială de terasă și o diversitate de restaurante, locații fast food și cafenele pentru toate gusturile.

În completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.

Shopping City Satu Mare va fi construit pe un teren de aproximativ 6 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de la finalul anului viitor, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de aproximativ 1.000 de locuri. Parcarea va fi dispusă pe două niveluri, iar vizitatorii vor avea la dispoziție și o rampă ce le va facilita accesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.