Au început lucrările de reparații la Podul Decebal. Se circulă cu dificultate (Foto&video)

Cu puțină întârziere față de ora anunțată inițial, muncitorii au început astăzi, 21 iunie, lucrările de reparații la Podul Decebal. Astfel, circulația pe un sens, la coborârea de pe pod spre Burdea, a fost închisă.

Circulația autovehiculelor se desfășoară cu dificultate.

Potrivit conducerii Primăriei Satu Mare, straturile de asfalt din zona fisurilor apărute pe Podul Decebal vor fi înlocuite. Este vorba despre o suprafață de 300 de metri pătrați. Totodată, se va interveni și în dreptul rosturilor de dilatație.

„Având în vedere discuțiile purtate cu persoanele responsabile pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a podului Decebal, s-a decis înlocuirea stratului de asfalt în zona fisurilor apărute, pe o suprafață de 300 mp (100 metri lungime și 3 metri lățime), pe partea dreaptă a podului, spre intersescția Burdea. De asemenea, se va interveni în dreptul rosturilor de dilatație. Ca urmare a acestei măsuri, începând de miercuri, 21 iunie, ora 09.00, pe podul Decebal circulația se va desfășura pe câte un singur sens, în ambele direcții, în dreptul lucrărilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să respectați marcajele rutiere din zonă pentru evitarea evenimentelor nedorite”, a anunțat marți, 20 iunie, conducere Primăriei Satu Mare.

Un Comentariu la "Au început lucrările de reparații la Podul Decebal. Se circulă cu dificultate (Foto&video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.