Vizită inopinată pe șantierele din oraș. Ce spune primarul Kereskényi Gábor

Lucrările de reparații a străzilor din cartierul Micro 16 continuă și în această săptămână. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu administratorul public al orașului, Masculik Csaba au făcut luni, 19 iunie, o vizită de lucru în acest cartier și au stat de vorbă cu cetățenii din zonă.

Astfel, a fost verificat în mod inopinat stadiul lucrărilor din Piața Rodului, strada Armoniei și strada Proiectantului.

„Cu toate că este creat un anumit disconfort datorită lucrărilor care se realizează trebuie să înțelegem cu toții că fără un anumit efort, din partea fiecăruia dintre noi, nu vom putea niciodată schimba imaginea orașului. Voi continua să verific personal lucrările de reabilitare, și nu doar în cartierul Micro 16. Cred că este timpul să le oferim cetățenilor municipiului Satu Mare lucrări de calitate și cu durabilitate cât mai mare”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

La finalul vizitei de lucru, edilul municipiului a verificat și modul în care a fost făcută curățenia în Parcul Liniștii, dar și cum sunt măturate arterele principale din cartier solicitând să fie luate măsuri mai drastice în acest sens

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.