Undă verde pentru sensul giratoriu din zona viitorului Mega Mall NEPI

În cadrul ședinței de luni, 19 iunie, membrii Comisiei de Siguranța Circulației au dat acord favorabil pentru realizarea pe Drumul Careiului a interesecției cu sens giratoriu, în dreptul intrării în parcarea viitorului Mega Mall-ului NEPI.

Vă reamintim că în cadrul dezbaterii publice din data de 20 aprilie 2017, reprezentanții NEPI, Călin Stan și Silviu grigorescu, au subliniat faptul că în completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.

Shopping City Satu Mare va fi construit pe un teren de aproximativ 6 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de la finalul anului viitor, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de aproximativ 1.000 de locuri. Parcarea va fi dispusă pe două niveluri, iar vizitatorii vor avea la dispoziție și o rampă ce le va facilita accesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.