Un careian a murit în urma unei explozii. Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Carei a murit azi (20 iunie) dimineață la un spital din Bistrița, în urma unui incident petrecut în curtea unei firme din municipiu. Potrivit oamenilor legii bistrițeni, în timp ce își verifica TIR-ul, a avut loc o explozie a unei perne de aer, rănindu-l grav. Victima a fost transportată la spital, operată, însă azi dimineață a decedat.

Martorii spun că bărbatul se pregătea să plece din societatea comercială, urmând să își cântărească TIR-ul înainte de plecare.

„În data de 19 iunie am fost sesizați cu pricire la faptul că în curte unei societăți comerciale a fost accidentat un bărbat din Carei, Satu Mare, ca urmare a unei explozii a unei perne de aer, în timp ce făcea verificări la un TIR”, a declarat pentru jurnaliștii de la Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

ITM Bistrița-Năsăud a demarat o anchetă în acest caz.

„Am început o anchetă, am fost și aseară acolo, din păcate omul a decedat în această dimineață. Era angajat al unei companii de transporturi din Satu Mare, care avea contract de transport marfă cu firma din Bistrița. Bărbatul urma să își facă cântarul și să plece când s-a petrecut incidentul. Am cerut și o expertiză tehnică”, spune Gavrilă Rodilă, inspector șef adjunct în cadrul ITM.

Bărbatul avea 32 de ani și nu era căsătorit.

Sursa foto: www.bistrițeanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.