Olimpia Satu Mare are un nou antrenor. Cine este acesta

Unul dintre legendele fotbalului românesc, Tibor Selymes, este noul antrenor al Clubului Olimpia Satu Mare.

Tibor Selymes este un fost component al Generației de Aur a fotbalului românesc, reprezentând țara noastră la Campionatele Mondiale din 1994 și 1998.

„Tibor Selymes, fost component al generației de aur a fotbalului românesc și cred că cu toții îi cunoaștem cariera de fotbalist și antrenor. Personal, îmi face o deosebită onoare să stau alături de o vedetă a fotbalului românesc, cu 46 de selecții în Echipa Națională de fotbal a României, fost participant la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene. Tibor Selymes a evoluat la echipe titrate din fotbalul european, Dinamo, Anderlecht, Standard Liege, Debrecen. Și ca antrenor, Tibor Selymes are în palmares cluburi mari ale fotbalului românesc: Astra, Petrolul, Oțelul Galați, dar și Sportul Studențesc sau ASA Târgu Mureș. Am considerat că puteam readuce vremurile de aur la Olimpia cu un component al generației de aur a fotbalului românesc. Vreau să îi urez bine ai venit și mult succes la Olimpia”, a declarat Kereskényi Gábor.

Noul antrenor al Olimpiei s-a născut în 14 mai 1970, în localitatea Bălan (județul Harghita).

În martie 2008 acesta a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

A fost antrenorul echipei de fotbal de primă ligă, Astra Ploiești, iar în data de 28 septembrie 2011 a devenit antrenorul echipei FCM Târgu Mureș, înlocuindu-l pe banca tehnică pe Ioan Ovidiu Sabău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.