Femeie bătută și tâlhărită pe o stradă din Satu Mare. Tâlharul, un puștan de 17 ani, reținut

Poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 17 ani din Ambud, bănuit că ar fi comis o tâlhărie. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Luni, 19 iunie, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe strada Dima din Satu Mare s-a comis o tâlhărie, respectiv apelantul a observat cum un tânăr a atacat o femeie în vârstă şi i-a smuls poşeta de pe umăr.

Individul a fost prins în scurt timp.

Agresorul, un tânăr de 17 ani din Ambud, după ce i-a aplicat victimei o lovitură în zona capului, i-a smuls poșeta de pe umăr pe care, după ce a luat din ea 200 de lei şi un telefon mobil, a abandonat-o.

Tânărul ar fi împărţit banii furați şi cei obţinuţi din valorificarea telefonului mobil cu alţi doi bărbaţi, unul de 20 de ani şi celălalt de 30 de ani, ambii din Ambud, motiv pentru care în sarcina acestora s-a reținut săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Victima, în vârstă de 71 de ani, a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, iar cercetările continuă, cu principalul bănuit în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.