PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare

Social-democrații sătmăreni se declară consecvenți îndeplinirii programului de guvernare și condamnă ferm „tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta”, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi, 17 iunie de către conducerea PSD Satu Mare, pe adresa redacției noastre.

„PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni.

Condamnăm ferm tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta, care însă nu mai sunt membri ai acestei formațiuni.

Considerăm că acțiunile din ultima perioadă ale celor doi foști membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii. De asemenea, aceste demersuri disperate dovedesc tuturor românilor justețea deciziei luată de PSD, prin forurile sale statutare de conducere.

Aurelia Fedorca

președinte Organizația Județeană PSD Satu Mare”, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.