Mașinile abandonate pe străzile din oraș, ridicate de Primărie. Vezi detalii

În urma unei dispoziții date de primarul Kereskenyi Gabor, Primăria Satu Mare ridică mașinile abandonate pe domeniul public.

Primăria municipiului Satu Mare, prin Poliția Locală, au somat încă de la începutul anului persoanele care şi-au abandonat maşinile pe domeniul public. Având în vedere că cetățenii somați nu au pus în aplicare regelementările în vigoare, prin dispoziția primarului Kereskényi Gábor, s-a decis ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public.

În perioada 12-14 iunie, polițiștii locali împreună cu angajații Administrației Domeniului Public Satu Mare au organizat o acțiune prin care șase autovehiculele au fost inventariate, expertizate și ridicate, fiind transportate și depozitate într-o locație special amenajată în acest sens.

În perioada următoare, conform prevederilor legale, aceste autovehicule urmează a fi valorificate prin vânzare sau vor fi predate unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora.

Un Comentariu la "Mașinile abandonate pe străzile din oraș, ridicate de Primărie. Vezi detalii"

  1. Gabriel   16 iunie 2017 at 4:12 pm

    Veniți si în Micro 16 pe strada Brândușa unde între nr 21-23 este un gang care comunica cu parcul in care de circa 2 ani este abandonată o mașină cu nr de Mures in care și-au găsit adăpost și oamenii străzii și în jurul căreia urinează clienții barului din vecinătate. Masina ar aparține administratorului barului pe numele de VANCEA care deține și atelierul de depanare frigidere aflat chiar lângă bar și acel gang. Este interesant caci nimeni dintre factorii responsabili nu s-au sesizat cu toate că este stânjenită circulația pietonală și nu în ultimul rând faptul că arată urât zona respectiva cu prezenta acestei epave abandonate.

    Răspunde

Scrie un comentariu