Spectacol vizual pe fațada Casei de Cultură a Sindicatelor (Foto&video)

Fațada Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare a devenit în această seară suportul unui spectacol vizual inedit. Acesta a fost primul eveniment dintr-o serie de spectacole vizuale ce vor fi organizate în Satu Mare, pe parcursul acestui an. La spectacol au participat aproximativ 200-250 de sătmăreni. 

„Proiectul „RestArt” a pornit din necesitatea de a oferi comunităţii sătmărene un eveniment cultural inovativ, de generație nouă, care să crească nivelul de participare și implicare a tinerilor în evenimente culturale. Pentru a veni în întâmpinarea nevoii sătmărenilor de a avea parte de evenimente noi, cu un suflu proaspăt, ediţia din 2017 a festivalului „RestArt” se va distinge prin valorificarea artelor vizuale.

„RestArt” este un concept care continuă să evolueze pe mai multe planuri și direcții culturale. În acest an, festivalul va fi dedicat artelor vizuale, prin evenimente inedite de videomapping”, spun organizatorii evenimentului.

Videomapping-ul este un spectacol multimedia complex, care se folosește de elementele arhitecturale ale unei clădiri, pe care le integrează într-o animație tridimensională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.