Gabriela Hamza, condusă pe ultimul drum

Gabriela Hamza, tânăra de 17 ani, care a murit în teribilul accident de duminică, 11 iunie, care a avut loc la intrarea în localitatea Vama, a fost condusă astăzi, 15 iunie pe ultimul drum.

Înmormântarea a avut loc la cimitirul din Bocicău (comuna Tarna Mare).

„Steaua ta s-a stins prea devreme, Dumnezu te-a chemat la el să faci parte din îngerșii lui acolo sus să luminezi cu zâmbetul tău … dar ai lăsat în urma atâția oameni dragi care îți simt lipsa și încă te așteptăm să vii. Nu putem să ne obișnuim că Gabi Hamza nu mai e cu noi și că vom rămâne doar cu amintirile. Îi prea dureros !!! Dumnezeu să aibă grijă de suflețelu tău, și tu de noi de acolo de sus !!! Dormi în pace suflețel!”, este mesajul mătușii Gabrielei Hamza.

„Chipul tău blând a rămas în imaginea tuturor. Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun. Prea repede te-ai stins, ai fost și esti un înger ! Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă. Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitată niciodată! Dormi în pace, suflet bun! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Un gând de alinare și sincere condoleanțe familie îndurerate!”, este mesajul unei sătmărence.

Tânăra de 17 ani era elevă la Liceul de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare.

Mai multe detalii despre această tragedie găsiți aici:

https://www.satmareanul.net/2017/06/11/accident-mortal-in-judet-o-fata-de-17-ani-a-decedat/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.