Concerte Proconsul și Ducu Bertzi, în week-end, la Satu Mare

Proconsul și Ducu Bertzi vor concerta la acest sfârșit de săptămână în Piața 25 Octombrie din Satu Mare, în cadrul celei de-a V-a ediții a „Festivalului Vinului Sătmărean”.

De asemenea, are loc și un concurs de vinuri nobile între producătorii din județul Satu Mare, care se desfășoară în aceste zile (14-16 iunie). Festivitatea de premiere a concursului va avea loc în data de 17 iunie, de la ora 14.00 în Piața 25 Octombrie, moment festiv care va marca și deschiderea Festivalului Vinului Sătmărean.

Iată programul celor două zile de festival:

Sâmbătă, 17 iunie:

-de la ora 15.00 vor urca pe scenă ansamblurile folclorice județene;
-de la ora 17.00 trupa „Canarro” va crea atmosferă desebită prin muzica lor „manouche swing”, iar sătmărenii de la Black River Blues Band vor oferi un spectacol de blues, perfect pentru a savura un vin cu prietenii.
-Punctul culminant al serii va fi concertul Proconsul, formație îndrăgită de sătmăreni.

Duminică, 18 iunie:

-elevii Școlii de Arte vor prezenta un program muzical sătmărenilor, după care Suba Attila & Soulfool Band va aduce stilul new orleans blues & swing pe scenă.
-de la ora 18.00 Ducu Bertzi va încânta publicul cu cele mai frumoase melodii al carierei sale, iar cunoscutul interpret Pély Barna va oferi un one-man show muzical deosebit.
-la finalul festivalului, voia bună va fi asigurată de formația White Mahala, una dintre cele mai apreciate formații în muzica românească contemporană.

În ambele zile vor fi organizate degustări de vinuri în Piața 25 Octombrie, iar o echipă coordonată de chef Bertici Kinga va prepara mâncăruri tradiționale care se asorteză cu vinurile nobile.

Festivalul Vinului Sătmărean se află la a V-a ediție, organizat inițial în cadrul proiectului de succes „Drumul Vinului Sătmărean” din anul 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.