Vrei să fii voluntar la organizarea unui festival ? Vezi ce trebuie să faci

În perioada 29 iulie – 13 august, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei va avea loc prima ediție a Festivalului CAREI FEST, în cadrul căruia se vor desfășura cinci evenimente majore. Vrei să fi unul dintre voluntarii care ajută la organizarea acestui eveniment. Vezi ce trebuie să faci.

Este vorba despre: cea de-a cincea ediție a Festivalului Medieval „Villa Karul”(29-30 iulie 2017), prima ediție a Festivalului de Muzică Veche „Deák Endre” (31 iulie – 1 august 2017), prima ediție a Festivalului de Jazz „Castle Jazz Fest” (2-3 august 2017), prima ediție de Festivalului de folclor Carei 2017 (4-6 august 2017) și cea de-a zecea ediție a festivalului AugustFest (7-13 august).

Poți participa și tu ca voluntar la organizarea acestor evenimente.

Dacă ești o fire comunicativă, vrei să vezi ce înseamnă organizarea unui eveniment de anvergură, îți place lucrul în echipă și vrei să te distrezi în timpul verii într-o atmosferă plină de energie și bună dispoziție ești candidatul ideal.

Pentru a te înscrie ca voluntar în echipa de organizatori, te așteptăm la biroul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, Castelul Károlyi, camera 26, de luni până vineri între orele 9-15, până la data de 19 iulie 2017 sau poți trimite un email la adresa culturacarei@yahoo.com.

Informații suplimentare poți obține la adresa de email: culturacarei@yahoo.com sau la telefon: 0261.861.481. Persoană de contact: Dragoș Georgescu.
Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.