Prefectul Darius Filip, în vizită la fabrica Polipol

Astăzi, 14 iunie, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip alături de directorul de cancelarie, Cecilia Marinescu au onorat invitaţia de a vizita firma SC Polipol Mobila SRL din comuna Foieni.

În cadrul întâlniirii au fost prezenţi directorul general, Dan Brumboiu, administratorul, Csaba Knecht, inspectorul şcolar general, Călin Durla, primarul municipiului Carei, Eugen Kovács şi primarul comunei Foieni, Brem László.

Programul vizitei a debutat cu o scurtă prezentare a grupului Polipol, evoluţia firmei de la înfiinţare din anul 2005 până în prezent, proiectele de dezvoltare finalizate în acest an respectiv cele în curs de derulare, susţinerea şi dezvoltarea continuă a sistemului dual de învăţământ profesional aplicat după modelul german în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” din Carei precum şi proiectele de responsabilitate socială derulate de firma Polipol.

Pentru a cunoaşte procesele de producţie şi condiţiile de muncă oferite angajaţilor, prefectul alături de gazde şi cei prezenţi la întâlnire au vizitat fabrica şi cea de-a patra hală nou construită.

Totodată au făcut o vizită şi la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” unde învaţă în prezent aproximativ 680 de elevi. Aceştia beneficiază de condiţii excelente de învăţare cu ateliere şi săli de clasă foarte bine dotate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.