Infractori căutați de autorități, prinși în Vama Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente doi cetățeni români, urmăriți, unul internațional iar al doilea pe teritoriul României, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății și la regimul circulației.

În data de 13 iunie, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a pentru a intra în țară cetățeanul român N. G., în vârstă de 25 de ani, din județul Covasna.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile din Ungaria, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.30, un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Mureș, s-a prezentat în PTF Petea pentru a intra în țară.

În urma efectuării formalităților de frontieră s-a constatat faptul că pe numele acestuia era emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.