Seri Pozitive: „Schimbarea”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii iunie este „Schimbarea”, iar invitata serii este Anamaria Szatmari.

Vine un moment în viața fiecărui om în care trebuie să se trezească din rutină și din amorțeala sufletului și să-și evalueze viața, cu tot ceea ce înseamnă realizări, eșecuri, fericire, tristețe … Un moment de sinceritate în care să înceteze să se mai amăgească. De prea multe ori amânăm acel moment din lipsă de curaj, de teamă sau din comoditate. De cele mai multe ori credem că nu suntem pregătiți să abandonăm DRUMUL ce duce spre NICĂIERI și să pornim pe DRUMURI NOI.

Un astfel de moment presupune rupturi dureroase de oameni, de lucruri, de vise … Omul nu știe cât este de puternic până nu este nevoit să se arunce în luptă. Iar teama de eșec îl face să se resemneze cu o viață lipsită de sens, până când … apare acel MOMENT …

Majoritatea oamenilor așteaptă până se confruntă cu o situație de criză să privească adânc în sinea lor și să descopere potențialul cu care sunt înzestrați. Monotonia înseamnă CONFORT. Viața începe acolo unde se termină „Zona de Confort”. SCHIMBAREA petrecută în viață este un ÎNCEPUT. Pentru fiecare UȘĂ ÎNCHISĂ se deschide o ALTĂ UȘĂ. Atunci când MOMENTUL este POTRIVIT, exact ceea ce trebuie să se întâmple, SE VA ÎNTÂMPLA. Punctele de „coborâre” din viață, când crezi că nimic nu poate merge mai rău … de multe ori sunt lucrurile de care avem nevoie pentru a ne propulsa spre un nivel mai înalt. Totul se întâmplă pentru că suntem RECEPTIVI și PREGĂTIȚI … și FLEXIBILI să cedăm controlul, lăsând să iasă EGO-ul și să intre Dumnezeu. Uneori DUMNEZEU ne taie craca de sub picioare ca să ne amintească că putem zbura. „Dacă vrei să fi ca MINE (spune Dumnezeu) EU te voi ajuta. Dacă vrei să fi diferit de MINE, voi aștepta până te vei răzgândi”.

Sunt Anamaria Szatmari … un om care a învățat:

– cum să tranforme un eveniment „nefericit” într o oportunitate unică de dezvoltare pe plan personal, intim și spiritual;

– cum să se ocupe de propria persoană după atâta vreme dedicată doar celorlalți – să nu mai aibă așteptări de la ceilalți și să nu dorească să demonstreze nimic celorlalți;

– că nu este nimic rău în a greși (greșelile ne permit să ne maturizăm) dar că este inadmisibil să repetăm mereu aceleași greșeli;

– să se uite în ochii celor dragi și să-și recunoască greșala și să aibă puterea de a-și cere iertare;

– că în viață apare mereu PERSOANA, ÎMPREJURAREA sau SITUAȚIA de care avem nevoie pentru a ne face să ne SCHIMBĂM (profesorul apare întotdeauna când studentul este pregătit).
Dacă te-am făcut curios să afli cum am reușit SCHIMBAREA POZITIVĂ, te aștept să petrecem împreună o SEARĂ POZITIVĂ.

„Poți să te plângi că tufele cu tradafiri au spini sau poți să te bucuri că tufele cu spini au trandafiri” (Abraham Lincoln).

Data: 20 iunie 2017, ora 18:00 – 20:30

Locația: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3.

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/schimbarea/

Organizatorii vă așteaptă într-un nou concept pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 de lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.

Persoana de contact: Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.