Mesaje pline de durere la aflarea veștii despre moartea tinerei de 17 ani

Vestea morții tinerei de 17 ani, Gabriela Hamza din Tana Mare, care a decedat în urma teribilului accident ce a avut loc duminică (11 iunie) după-amiază la intrarea în localitatea Vama, a întristat un județ întreg. Tânăra era elevă la Liceul de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare.

Mesajele postate pe pagina de Facebook al tinerei, reflectă durere, lacrimi și neîmpăcarae cu cele întâmplate:

„Cu cea mai mare durere în suflet pe care o lași scumpa mea și draga mea nepoată, Gabi Hamza, îți doresc ca bunul Dumnezeu să te primească în pace. Ai plecat mult prea devreme dintre noi și lași în sufletele noastre o durere nespusă și un gol pe care nu îl vom putea umple niciodata … Scumpa și draga mea Dumnezeu să te aibă în pace”, este mesajul postat de Octavian Tavy pe Facebook.

„Durere, multă durere. Nu sunt cuvinte de descris. Viața mea în schimbul vieții tale mi-aș da, draga mea frumoasă nepoată, prea devreme pleci și ne lași la o vârstă atît de fragedă. Dormi în pace suflet blând și curat. În sufletul meu ești și vei rămâne vie mereu. Dormi în pace sufletul meu Gabi Hamza”, scrie Ana Dorina pe pagina de socializare.

„Nu te voi uita niciodată Gabi Hamza. Ai fost și vei rămâne mereu în inima mea, o verișoara foarte bună și minunată. Nu-mi vine să cred că te-am pierdut. Odihnește-te în pace suflet blând !!TE IUBESC !!”, este mesajului lui Sebastian Hamza.

„Suflet bun de care am putut să mă bucur o perioadă limitată, te iubesc mult, chiar dacă acum ești înger. Lipsa ta din viața mea nu o va putea umple nimeni, cafelele de la Line vor fi fără râsetele pe care le împărtășeam cu tine, tricoul cu ananas pe care îl avem la fel va rămâne un prilej de tristețe, totul s-a schimbat și se va schimba pentru că ai plecat. Te iubește mult Romi și te voi iubi mereu draga mea binecuvântare de care am avut parte puțin aici pe pământul acesta plin de nenorociri, durere și suferință. Suferința e nemărginită și de nedescris. Gabiii, îmi lipsește cea mai bună prietenă … de acuma mai pot vorbi cu tine prin rugăciuni … Puiule, dormi în pace!”, sunt rândurile pline de durere postate de Romina Corodi.

„Sincere condoleanțe ai plecat prea repede dintre noi suflet minunat îmi vei lipsi acum ești în înger Dumnezeu sa te odihnească în pace”, scrie Anamaria Larisa.
Despre teribilul accident de la Vama puteți citi aici:

https://www.satmareanul.net/2017/06/11/accident-mortal-in-judet-o-fata-de-17-ani-a-decedat/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.