Jerbe de flori și lumânări în memoria Gabrielei Hamza (Foto&video)

Zeci de motocicliști au depus azi jerbe de flori și au aprins lumânări în memoria tinerei de 17 ani din Tarna Mare, Gabriela Hamza, care a murit în accidentul de duminică (11 iunie) de la intrarea în localitatea Vama. 

Motocicliștii și-au dat întâlnire la benzinăria LUKOIL de pe Bulevardul Lucian Blaga, în jurul orei 19.45, iar la ora 20.00 au pornit spre Viile Satu Mare, la monumentul inaugurat anul trecut în memoria victimelor accidentelor de motocicletă. Acțiunea a fost organizată de motocicliștii de la Eagle Bikers.

Participanții la marșul comemorativ au spus că nu au cunoscut-o nici pe tânăra de 17 ani care a murit în accident, Gabriela Hamza, și nici pe conducătorul motocicletei implicată în teribilul accident, Vasile Chira, însă au simțit că trebuie să facă acest gest în memoria elevei moarte.

De la benzinăria din municipiu, motocicliștii au mers frumos încolonați până în Viile Satu Mare unde au aprins lumânări, candele și au depus jerbe de flori la monumentul închinat victimelor accidentelor de motocicletă.

Mai multe detalii despre teribilul accident puteți citi aici:

https://www.satmareanul.net/2017/06/11/accident-mortal-in-judet-o-fata-de-17-ani-a-decedat/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.