Scandalagiul care a distrus cu mașina teresa unui local din Satu Mare, audiat de polițiști (Video)

Update: Florin Tarța a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, Florin Tarța, care a distrus sâmbătă (10 iunie) seara cu autoturismul (un Audi), mobilierul terasei Big Players din Centrul Nou, se află în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală.

Scandalul a fost sesizat în seara zilei de 10 iunie, în jurul orei 19.50, prin apelul „112”. La faţa locului, poliţiştii judiciarişti au constatat că mobilierul unei terase din Centrul Nou al municipiului a fost distrus de manevrele agresive efectuate cu autoturismul de către șoferul, care, după incident, a plecat într-o direcţie necunoscută, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Imediat după eveniment, autoturismul a fost dat în consemn patrulelor de ordine şi siguranţă publică şi celor de poliţie rutieră aflate în teren, astfel că în prezent, cel care se afla la volanul autoturismului se află în custodia poliţiştilor sătmăreni.

Pe lângă infracţiunile de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, va fi cercetat şi pentru conducere fără permis, întrucât verificările ulterioare au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat din luna ianuarie a acestui an, tot pentru infracţiuni comise la regimul siguranţei rutiere.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

Mai multe detalii citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2017/06/10/un-smecher-cu-audi-a-facut-prapad-pe-o-terasa-din-satu-mare-foto/

Sursa video: DRIVERS SM (https://www.facebook.com/SM.Drivers1/?fref=ts)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.