Tenis cu piciorul în Centrul Nou. „Junii Sătmarului” au făcut senzație pe teren (Foto&video)

Un eveniment de promovare al futnetului (tenis cu piciorul) a avut loc în această după-amiază (azi, 10 iunie), pe platoul din Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Scopul acestui demers a fost de a atrage cât mai mulți tineri să practice acest sport.

Că vârsta este doar un număr în buletin, au demonstrat-o „Junii Sătmarului”, o echipă alcătuită din practicanți al tenisului cu piciorul cu vârste cuprinse între 75 și 81 de ani. Echipa a făcut senzație în cadrul evenimentului de astăzi, demonstrând că sporturile pot fi practicate la orice vârstă.

„Astăzi am organizat un eveniment de promovare al futnetului, sau tradițional cum îl cunoaștem tenis cu piciorul, sau laptenis. Scopul este de a atrage cât mai mulți tineri să practice acest sport și a face cunoscut faptul că există o federație internațională și o asociație în România care promovează și participă la competițiile organizate de această federație. Primul eveniment de promovare l-am avut acum două săptămâni la Cluj-Napoca, ocazie cu care am primit scrisoarea de încredințare pentru organizarea Campionatelor Mondiale în România, anul viitor în noiembrie, la Cluj-Napoca. Cel de la Satu Mare este primul eveniment de promovare în afară de Cluj-Napoca~ a declarat Sorin Bogdan, președintele Asociației de Futnet din România.

Evenimentul de astăzi a fost onorat de echipa națională de futnet a României care a susținut meciuri demonstrative.

Cel mai spectaculos duel a fost cel contra echipei „Junii Sătmarului”, alcătuită din pensionari septuagenari și octogenari care, recent, au încântat la Cupa „Zilele Clujului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.