Fostul șef al CJ, atac dur la adresa conducerii Consiliului Județean: „Este ruptă total de realitate”

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, spune că actuala conducere a CJ este „ruptă total de realitate, de problemele stringente ale județului”. Mai mult decât atât, acesta compară Consiliului Județean cu un „vapor în derivă”, acuzând actuala conducere a instituției de „lipsa abilităților manageriale”.

„Constat cu tristețe că de un an de zile încoace, în dreptul județului Satu Mare nimeni nu poate scrie nici un cuvânt despre vreun proiect generat de actuala conducere. Am lăsat în lucru prin finanțare de la PNDL drumuri județene în lungime de 190 km, proiectul de la Aeroport, apartamentele pentru medicii tineri, finanțare pentru finalizarea proiectului de la Luna Șes, reabilitarea Școlii numărul 13, noul sediu al Școlii de Incluziune … În altă ordine de idei cred că și grevele angajaților de la spital și Consiliul Județean sunt extrem de grăitoare în ceea ce privește lipsa abilităților manageriale de a gestiona problemele legate de resursele umane. Să nu uităm că până și colegul lui de partid domnul Kereskenyi l-a luat peste picior pe dl Pataki spunând că a încercat să-l convingă pe DR Alban să accepte funcția de manager la Spitalul Județean. Ruptă total de realitate, de problemele stringente ale județului, actuala conducere nu organizează niciun fel de întâlniri nici măcar cu directorii din CJ, șefii de servicii, sau directorii instituțiilor subordonate”, scrie Adrian Ștef pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, fostul șef al CJ spune că imaginea în ansamblu al Consiliului Județean Satu Mare este precum cel al „unui vapor în derivă, gata să eșueze printre stâncile nemiloase ale indolenței și incompetenței patente”.

„De mai bine de o jumătate de an, Consiliul Județean funcționează cu un singur vicepreședinte, iar imaginea de ansamblu este cea a unui vapor în derivă, gata să eșueze printre stâncile nemiloase ale indolenței și incompetenței patente.

Este foarte trist că această politică a nepăsării față de oameni a făcut ca actuala conducere să refuze asumarea reîntregirii salariilor angajaților, în ciuda faptului că aproape toate Consiliile Județene din țară au făcut acest lucru, luptând pentru drepturile propriilor angajați. Să nu uităm că Burulea Dan, o imagine marcantă a luptei sindicale din județul Satu Mare face greva foamei ca să determine conducerea județului să reîntregească salariile angajaților CJ.

Trebuie să recunoaștem că toate cele de mai sus sunt elemente constitutive ale unui tablou lamentabil care – din păcate – va avea consecințe nefaste pentru locuitorii județului Satu Mare. Îmi vine foarte greu să cred că asta și-au dorit sătmărenii la alegerile locale din 2016!”, mai scrie Ștef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.