Ziua Danemarcei și Suediei marcată la Carei

Ziua Națională a Regatului Danemarcei și a Regatului Suediei a fost marcată la Carei printr-o expoziție de fotografie. Evenimentul face parte din proiectul „Zile naționale ale țărilor U.E.” relansat în luna februarie a acestui an de către reprezentanții Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei.

Proiectul având tema „Stațiuni Turistice” reprezentative are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale și turistice ale țărilor membre din Uniunea Europeană.
Având în vedere trecutul istoric comun și relațiile bune dintre cele două țări, am decis să organizăm o expoziție fotografică comună.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Regatului Danemarcei și a Regatului Suediei din data de 5, respectiv 6 iunie, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat expoziția de fotografie care cuprinde 20 de imagini despre stațiuni și obiective turistice reprezentative din cele două țări.

Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.