Spectacol vizual inedit la Satu Mare! Videomapping pe Casa de Cultură

Sătmărenii sunt așteptați în seara zilei de 15 iunie, de la ora 22.00, în fața Casei de Cultură, pentru a participa la Festivalul „RestArt”, un concept cultural inovativ, care prinde contur și în municipiul nostru. Acesta va fi primul eveniment dintr-o serie de spectacole vizuale ce vor fi organizate în Satu Mare, pe parcursul anului.

„Proiectul „RestArt” a pornit din necesitatea de a oferi comunităţii sătmărene un eveniment cultural inovativ, de generație nouă, care să crească nivelul de participare și implicare a tinerilor în evenimente culturale. Pentru a veni în întâmpinarea nevoii sătmărenilor de a avea parte de evenimente noi, cu un suflu proaspăt, ediţia din 2017 a festivalului „RestArt” se va distinge prin valorificarea artelor vizuale.

„RestArt” este un concept care continuă să evolueze pe mai multe planuri și direcții culturale. În acest an, festivalul va fi dedicat artelor vizuale, prin evenimente inedite de videomapping”, spun organizatorii evenimentului.

Videomapping-ul este un spectacol multimedia complex, care se folosește de elementele arhitecturale ale unei clădiri, pe care le intregrează într-o animație tridimensională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.