50 de polițiști la Bac-ul din acest an

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, poliţia sătmăreană a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității.

Astfel, aproximativ 50 de polițiști vor asigura, la nivel judeţean, măsurile de ordine publică pe perioada desfășurării examenului de Bacalaureat din acest an, în dispozitivul curent suplimentat care acționează pentru siguranța comunității.

Pentru buna organizare a activităților, în proximitatea celor 31 centre de examen vor fi prezenți atât polițiști de ordine publică şi poliţie rutieră cât şi de la alte structuri specializate ale poliției.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Măsurile luate pentru perioada în care se va desfășura examenul de Bacalaureat au un caracter preventiv și sunt menite să asigure ordinea publică, astfel încât elevii și părinții să beneficieze un climat de liniște și normalitate în zonele unde vor avea loc asemenea activități.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.