Turneu de promovare a futnetului la Satu Mare. Când și unde va avea loc

Sâmbătă, 10 iunie, între orele 15.00 și 17.00, pe platoul din fața Casei de Cultură din Satu Mare, va avea loc un turneu de promovare a futnetului. Acțiunea este organizată de către Asociația de Futnet, în cooperare cu Primăria Satu Mare.

Evenimentul va fi onorat de echipa națională de futnet a României care va susține meciuri demonstrative. Poate cel mai spectaculos duel se anunță a fi contra echipei „Junii Sătmarului”, alcătuită din pensionari septuagenari și octogenari care, recent, au încântat la Cupa „Zilele Clujului”.

Deoarece se dorește un arc peste timp, competiția se adresează în mod special copiilor și tinerilor pe care organizatorii doresc să îi atragă să practice în mod constant, la nivel de performanță, futnetul.

Astfel, pe timpul verii, sub conducerea lui Doru Țuțoraș, dar și sub supravegherea Asociației de Futnet, vor avea loc antrenamente centralizate pentru sătmăreni, în vederea creării unui fond numeros și valoros de jucători.

Intrarea și participarea la evenimentul de sâmbătă este liberă.

Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon: Doru Țuțoraș-0741 496 596 și Eduard Sever Oreste-0744 349 960.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.