Technologia Celliant în Lite Center

Anterior au apărut articole despre Lite Center (str. Petofi Sandor nr. 5, Satu-Mare) despre activitățile și despre filozofia acestuia. Acum doamna Abkorovits Maria, specialistul companiei prezintă o nouă technologie unică, care a fost dezvoltată în Statele Unite ale Americii. Cu această technologie până în prezent au fost ajutate mii de persoane, pentru îmbunătățirea stării lor de sănătate.

Fibrele Celliant dezvoltate printr-o procedură specială, au fost concepute mai ales pentru industria saltelelor, dar fibrele speciale cu infraroșu sunt și în industria textilă și în domeniul sănătății. Deci, technologia cu fibre Celliant este terapia cu lumina infraroșie. Mulțumită cercetărilor medicale s-a creat o fibră textilă termo-activă, care conține minerale vitale în cantități mari pentru organism, iar în timpul nopții prin fibrele Celliant aceștia pot fi transferate spre corpul uman. În mod strict fibrele Celliant nu sunt incluse în fibrele textile a căror conținut se consumă sau se pot spăla ușor (aloe vera, uleiuri esențiale, etc).

Mineralele încărcate în fibrele Celliant sunt măcinate până la un micron, aceasta este mai subțire decât firul de păr uman, și sunt lipite cu o rășină specială. Din păcate corpul uman este risipitor, și în medie 60 la sută din energia corpului este folosit pentru reglarea temperaturii. Fibrele Celliant folosesc această căldură care este emisă în timpul somnului. În interiorul fibrelor Celliant poate să înceapă reacția termo-activă, iar în interiorul fibrelor minerarele se efectuează acțiunea benefică și astfel radiațiile infraroșii își exercită efectul de vindecare.

Astfel, în fibrele umplute reacția termo-activă a corpului, rămâne constantă. La începutul reacției căldura corporală funcționează ca un catalizator, lângă minerale se generează lumină infraroșie, ale căror efecte benefice au fost cunoscute și recunoscute în medicină. În cazul luminii infraroșii s-a dovedit efectul vasodilatator, aceasta crescând nivelul de oxigen al organismului, astfel e potrivit în tratarea tulburărilor circulatorii, vasoconstricție, ca terapie complementară la problemele reumatice.

Măsurătorile efectuate pe voluntari au adus niște rezultate surprinzătoare. La persoanele tratate cu tehnologia Celliant oxigenarea fibrelor musculare și a sângelui a crescut cu aproximativ 29 %. Observațiile au confirmat că după tratamentul cu tehnologia Celliant durerea cronică se calmează, și în unele cazuri fibrele Celliant aduc și o noapte liniștită fără dureri. Studiul dr-ului Ian Gordon, M.D., Ph. D., este justificat prin faptul că, în cazul pacienților care suferă de diabet, probleme reumatice sau osteoporoză, starea acestora s-a îmbunătățit considerabil după doar câteva zile.

Technologia Celliant este disponibilă nu numai în SUA ci și în România, la Lite Center. Tehnologia Celliant a fost utilizată de sute de persoane în România, care s-au declarat mulțumite de efectul ei benefic.

www.lite-center.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.