Ce spun polițiștii despre scandalul din Valea Vinului

Printr-un apel 112, polițiștii au fost solicitați sâmbătă, 3 iunie, la ora 15.05, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în centrul comunei, între mai multe persoane de etnie romă. Aceștia s-au luat la bătaie cu furcile și coasele pe care le aveau asupra lor. O persoană a ajuns la spital.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că, în urma unor discuții contradictorii, între două grupuri formate din mai multe persoane aflate pe terasa unui bar din localitate, a izbucnit un scandal, care a degenerat într-o încăierare.

Toți cei implicați în scandal au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind identificate astfel șase persoane din județele Maramureș și Sălaj și una din comuna Vama, respectiv un bărbat de 40 de ani, singurul de altfel care a suferit leziuni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate la fața locului, de către un echipaj de ambulanță.

Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, urmând ca la final să fie dispuse măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.