Mesaje pline de durere la aflarea veștii despre moartea folkist-ului Tavi Bud

Vestea morții cunoscutului folk-ist Octavian Bud, a îndurerat foarte multă lume, iar mesajele de condoleanțe curg neîncetat pe pagina de Facebook al artistului.

“Mulțumim pentru tot ce ne-ai dăruit Octavian Bud ! Drum bun și lin, dragă Tavi”, este mesajul Vioricai Păcurar.

“Nu există cuvinte care să-mi exprime regretul … Sper doar, că sufletul tău de copil, Octavian Bud, să-și găsească liniștea. Drum lin, prietene!”, este mesajul postat pe Facebook de către Dana Blăgești.

“Încă sunt șocată ! Viața este o clipire și atât ! Odihnă veșnică, Bud! Am rămas mai săraci !”, scrie Ada-Lore Popescu din Craiova.

” … mulțumesc Bud Octavian pentru prietenia ta virtuală … și pentru că mi-ai făcut copilăria mai frumoasă !!!”, scrie în postarea sa Cristian Milano.

“O stea a folk-ului românesc a plecat azi dintre noi….sunt încă șocată de la aflarea veștii, erai atât de activ….iar acum vei cânta doar printre îngeri…Odihnă veșnică suflet blând, Bud Octavian”, scrie pe Facebook Adina Erdenberg.

“Octavian Bud ne-a cântat pentru ultima dată ”Niciodată”, acum două zile, la Amara. Am stat ieri, câțiva dintre noi, mai multe ore cu el la spitalul din Slobozia până i-au făcut niște analize, au zis ca e ok și că poate pleca la Satu Mare. Acum aflu ca nu mai e printre noi! Dumnezeu să aibă grijă de tine, Tavi! Niciodată nu te vom uita!”, este mesajul Mariei Simion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.