Mercedes căutat de autoritățile din Italia, descoperit la Petea

Duminică, 4 iunie, în jurul orei 13.00, s-a prezentat în PTF Petea, pe sensul de intrare în țară, Ghenadi A., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră s-a constatat faptul că certificatul de înmatriculare prezentat nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind un fals total, iar seria de șasiu nu corespunde cu cea din documentele prezentate.

Drept urmare, s-a trecut la efectuarea unor verificări specifice în bazele de date, de unde a rezultat faptul că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 29 mai 2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Totodată, autoturismul în valoare de 25.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.