Un miliardar elvețian preia centrele medicale Hiperdia. Satu Mare pe harta acestuia

Affidea, principalul furnizor european de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului, controlat de miliardarul elvețian Ernesto Bertarelli, anunță finalizarea achiziției centrelor Hiperdia, un important furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă din România. Hiperdia are un centru medical și la Satu Mare, în incinta Policlinicii Vechi de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 5.

În urma finalizării achiziției, Affidea va opera 40 de centre de diagnostic imagistic în Romania, acoperind 19 din cele 41 de județe.

„Acest pas marchează o nouă etapă extrem de importantă în dezvoltarea noastră, care ne va ajuta să atingem obiectivul de extindere a serviciilor noastre de excelență în diagnostic atât pe plan local cât și la nivel european. Împreună, cele două companii vor avea forța, acoperirea geografică și dotările necesare pentru consolidarea poziției de lider în diagnostic imagistic în România, accelerând astfel creșterea. Hiperdia este o companie cu o reputație profesională incontestabilă pe piața din România și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună”, a declarat Dimitris Moulavasilis, CEO al Grupului Affidea.

Affidea este cel mai important investitor și operator în cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa. Compania furnizează servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă performanţă, medicină nucleară, tratament al cancerului şi analize de laborator în cele peste 236 de centre proprii din 16 țări din Europa. Grupul Affidea beneficiează de expertiza a 5000 de profesioniști în domeniul sănătății și operează 1110 echipamente de diagnostic imagistic și tratament al cancerului, efectuând peste 10 milioane de examinări anual.

În România, Affidea este prezentă pe piaţa serviciilor medicale de 17 ani.

Affidea România deţine 17 centre medicale şi oferă pacienţilor o gamă largă de servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, medicină nucleară – PET/CT, SPECT/CT, alături de analize de laborator şi consultaţii clinice.

Hiperdia este prezentă pe piaţa medicală din Romania din anul 1997 şi oferă servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă prin cele 23 de centre medicale – Rezonanţă Magnetică, Tomografie Computerizată, Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie, Radiologie digitalizată si Mamografie digitalizată. Analizele de laborator şi consultaţiile clinice completează gama serviciilor medicale oferite de companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.