Teatrul „CoIn Theatre Company” din Londra evoluează la Satu Mare

Luni, 12 iunie, începând cu ora 19.00 sătmărenii sunt așteptați în sala mare a Teatrului de Nord, unde vor putea viziona un spectacol de excepție, „As you like it” (Cum vă place) de William Shakespeare în evoluția teatrului „CoIn Theatre Company” din Londra.

Trupa, fondată în 2014, este o trupă ambulantă internațională, care combină în reprezentațiile sale realizate cu un staff internațional, viziunile diferitelor culturi. Burák Ádám, conducătorul artistic și regizorul trupei, după obținerea licenței de regizor la Universitatea din Târgu-Mureș, și-a continuat studiile la Londra, iar cu această ocazie, publicul din România, va avea posibilitatea să vadă prima montare în limba engleză a regizorului.

Spectacolul „Cum vă place” a fost realizat la invitația „BabelFAST” din Târgoviște, după care a fost prezentat în: Franța, Sri Lanca, Rusia, Uganda.

Distribuția: Sylvie Fawkner-Corbett, Barbara Blanka, Blain Neale, Benny Ainsworth Design: Amakubukuro Brown, Costume: Móricz Ágnes, Muzica: Kovács Adrián, Marionete: Novák Ildikó, Afiș: Sós Beáta, Video teaser: Guido Benedicto, Regia artistică: Burák Ádám.

Spectacolul, cu limita de vârstă de 12 ani, va fi titrat atât în limba română, cât și în limba maghiară.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.