Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări de „Ziua Copilului”

Dragul meu copil / draga mea copilă … Ziua in care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani de 1 Iunie!

La Mulți Ani! Să crești mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

La Mulți Ani! Ziua în care ai intrat in viata noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag! Toate visele să ți se îndeplinească!

La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin.
Pentru cea mai mare minune a vieții mele, pentru puiuțul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrățișare îți mulțumesc. La mulți ani de Ziua Copilului!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mare mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii, La mulți ani de 1 Iunie!
1 Iunie, Ziua tuturor copiilor să vă aducă numai fericire și bucurie! Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase și de toată dragostea din lume! La mulți ani, dragi copii!

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingant. Copiii, atât de ușor de iubit! Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

De 1 Iunie dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!

De Ziua copilului … îți doresc multă sănătate și multe zâmbete de copil!

Din suflet, pentru toți copiii lumii, azi vă dorim doar bucurii. La mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.