Un angajat al Spitalului Județean se plânge de atitudinea managerului Camilio Coste

Un angajat al Spitalului Județean Satu Mare a sesizat Prefectura cu privire la modul de comunicare a managerului instituției, dr. Camilio Coste. Persoana în cauză și-a prezentat problema în cadrul audiențelor de astăzi, 30 mai, organizate de Instituția Prefectului.

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip i-a ascultat astăzi pe cetăţenii înscrişi în audienţele săptămânale. Alături de specialiştii din instituţiei, prefectul a îndrumat persoanele, conform fiecărei situaţii în parte.

În audienţe de azi s-au prezentat patru persoane.

O persoană angajată la unitatea spitalicească a sesizat Prefectura privind modul în care a comunicat cu aceasta managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare atunci când i-a prezentat o problemă internă.

Un alt caz a avut legătură cu emiterea unui titlu de proprietate în localitatea Micula, iar altul cu privire la acordarea de teren extravilan pentru posesorul unui certificat de revoluţionar în localitatea Berveni.

O altă persoană a enunţat probleme privind motivarea respingerii de către Consiliul Local Satu Mare a unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

În trei din cazuri persoanele au fost îndrumate să depună memorii, iar în al patrulea caz s-a dat îndrumare concretă cu privire la modul de soluţionare a situaţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.