Un elev din Carei și-a lansat cartea. Apocalipsa, în viziunea unui adolescent

Joi, 25 mai, de la ora 17.00, în sala de simpozioane a Castelului Károlyi a avut loc lansarea cărții „Umbra Sfârșitului: Răsăritul Demonilor”, scrisă de careianul Vonhaz Richard, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic din municipiu.

Moderatorul evenimentului a fost bibliotecara Nicoleta Latiș. Au mai luat cuvântul scriitorul Dumitru Ursachi și poetul și editorul George Terziu. George Terziu a acordat o diplomă tânărului scriitor în semn de apreciere pentru realizarea acestuia.

Momentul artistic a fost realizat de Mălina Latiș, care a interpretat mai multe melodii de muzică ușoară. Aceasta a fost acompaniată la chitară de prof. Szűcs József.

Cartea tânărului careian este scrisă în stil gotic și aparține genului fantastic. Redă apocalipsa din perspectiva autorului, combinată cu fantezia acestuia legată de subiect.

Apocalipsa aduce sfârșitul unei ere, dar nu și sfârșitul a tot ceea ce există. Personajele principale luptă împotriva demonilor și a armiilor iadului pentru a recâștiga pacea omenirii, demult pierdută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.