„Prietenii veseliei”, invitați la „Ziua Copilului”

Centrul Cultural, Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei, Centrul de Promovare a turismului cultural, Biblioteca Municipală, în colaborare cu Asociația Free Wolves Spirit organizează miercuri, 31 mai, între orele 17.00 și 19.30 în Parcul Dendrologic de lângă Castelul Karolyi un program cultural și de divertisment dedicat „Zilei Internaționale a Copilului”.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de activități interactive: jocuri și concursuri, competiții sportive, muzică ușoară și dans modern cu elevii Centrului Cultural, prezentare de câini, demonstrații de acordare a primului ajutor cu „Sanitarii pricepuți” de la Liceul Teoretic, origami, tir cu arcul cu arcașii de la Corvus Regia, demonstrație de karate cu sportivii de la CS Sakura, precum și atelier de creație Polipol. La eveniment vor fi prezentate copiilor mașinile de poliție și pompieri.

Invitații speciali, animatorii de la „Prietenii veseliei” din Oradea, care vor întreține atmosfera cu baloane modelate și vor aduce printre copii veselia și buna dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.