Femeie săltată de mascați. Ce a făcut

Poliţiştii judiciarişti din Carei, beneficiind de sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare şi Serviciului de Acţiuni Speciale, au reuşit în cursul zilei de marți, 24 mai, prinderea unei femei de 31 de ani din Ambud, pe care o bănuiesc de comiterea de furturi din locuinţe, pe raza municipiului şi faţă de care au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Potrivit oamenilor legii, pe parcursul lunii mai, femeia a comis două furturi din locuinţă pe raza municipiului Carei, cu un prejudiciu total de aproximativ 9.000 de lei.

Din cercetări a rezultat că femeia, intra în locuințe pe timpul zilei, profitând de ușile închise dar neasigurate și sustrăgea bani și bijuterii aflate în portmonee sau lăsate la vedere în imediata apropiere a uşilor de acces.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 mai, să fie prezentată magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.