Bihorenii au pus ochii pe județul Satu Mare. Vezi ce planuri au

Aeroportul Internaţional Oradea implementează un serviciu de transfer rutier regulat, Transfero, ale cărui curse vor porni din Cluj-Napoca, Arad, Satu Mare şi Zalău, oprind pe drum şi în alte localităţi.

Transferul din Zalău și Satu Mare va fi operațional din 1 septembrie 2017. Astfel, cei din Bihor doresc atragerea de pasageri din alte județe, inclusiv Satu Mare.

Cursele Oradea-Satu Mare, vor avea opriri în Carei, Valea lui Mihai și Săcueni. Tarifele vor fi de 10 euro de la Carei respectiv 12 euro de la Satu Mare. Dacă îşi rezervă locul înainte cu o lună, pasagerii vor putea beneficia de preţul redus de 2,99 euro.

Cursele Cluj-Napoca – Aeroportul Oradea sunt deja operaţionale, cu câte patru curse pe zi, în timp ce din celelalte destinaţii vor fi 1-2 curse zilnic, în funcţie de orarul zborurilor de la Aeroport. Transferul dinspre Arad va porni, cel mai probabil, la jumătatea lunii iunie, în timp ce cele din Zalău şi Satu Mare, de la 1 septembrie.

Transfero foloseşte microbuze cu 8+1 locuri, respectiv 19 locuri, marca Mercedes, fabricate în 2016, cu Wi-Fi şi outlet de priză la fiecare scaun. Biletele pentru acest serviciu se vând pe site-ul oficial www.transfero.ro.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.