Un elev din Carei își va lansa cartea la Castelul Karolyi. Despre cine este vorba

Un elev de clasa a XII-a din Carei, Richard Vonhaz, își va lansat în această săptămână volumul intitulat „Umbra sfârșitului: Răsăritului demonilor”. Evenimentul va avea loc joi, 25 mai, de la ora 17.00, la Castelul Karolyi.

Este vorba despre o carte din genul fantastic scrisă în stil gotic. Scriitura redă apocalipsa din perspectiva autorului, combinată cu fantezia acestuia legată de subiect. Apocalipsa aduce sfârșitul unei ere, dar nu și sfârșitul a tot ceea ce există. Personajele principale se luptă împotriva demonilor și a armiilor iadului pentru a recâștiga pacea omenirii demult pierdută.

Vonhaz Richard este o persoană care își petrece majoritatea timpului în casă, îi place să citească, iar cărțile sale preferate sunt: „Stăpânul Inelelor” și „Cronicile Ucigașului”. Îi mai place să asculte muzică rock, trupele sale preferate fiind „Metallica”, „Iron Maiden” și „Queen”.

Îl pasionează toate lucrurile legate de mitologie și supranatural, acesta fiind și motivul care l-a determinat să scrie propriile povești, care s-au adunat cu trecerea timpului într-un volum. Așa s-a născut „Umbra sfârșitului: Răsăritul demonilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.