Două incendii în județ. Vezi când și unde au avut loc

În cursul acestui sfârșit de săptămână, pompierii sătmăreni au intervenit pentru stingerea a două incendii.

Astfel, sâmbătă 21 mai, la ora 03.00, pompierii din Carei au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească din municipiu.
Ajunşi la adresa solicitării, pompierii militari au constatat că ardea o anexă în care erau depozitate lemne de foc. Forţele de intervenţie au reuşit să stingă incendiul în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea acestuia. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars magazia de lemne pe o suprafață de 60 meti pătrați, aproximativ 300 de kg de lemne de foc și alte bunuri depozitate în interiorul anexei.

În cursul aceleiași zile, la ora 18.30, pompierii sătmăreni au intervenit pentru stigerea unui incendiu izbucnit la un depozit mixt din municipiul reședință de județ. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurt circuit la un cablu electic.

În urma producerii incendiului au ars materialele combustibile și alte materiale aflate în depozit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.