În ce lume trăim, oameni buni ? Tineri snopiți în bătaie în parcarea de la Auchan

Un scandal de proporții, soldat cu doi tineri (o femeie și un bărbat) snopiți în bătaie a avut loc astăzi, 20 mai, în parcarea de la Auchan. Un individ a nenorocit în bătaie doi tineri, cu vârstele cuprinse între 25 și 30 de ani. 

Cel mai trist este că toată scena s-a consumat sub privirile mai multor persoane și, potrivit uneia dintre martore, au fost prezenți și oameni de pază, însă în apărarea victimelor a intervenit doar o femeie.

Cei doi tineri au fost bătuți cu bestialitate de către un individ, cu ceva peste 40 de ani. Se pare că s-a ajuns la ceartă după ce agresorul și-a parcat mașina aiurea, blocând autoturismul tinerilor.

“Totul s-a petrecut în parcare de la Auchan. Am văzut tot ce s-a întâmplat. Atacatorul, în vârstă de peste 40 de ani, a blocat cu mașina (SM 12 SRN) cei doi tineri, și la un schimb de replici acesta a ieșit din mașină și a împărțit pumni și picioare sub ochii celor de la Beta Security. Eu am fost revoltată când am văzut că o lovește și pe fata care era cu șoferul, fără milă, cu pumni și picioare”, a declarat pentru Sătmăreanul, una dintre martorele scandalului.

În apărarea tinerilor a sărit doar o femeie, cu toate că zona este destul de frecventată.

Așteptăm reacția polițiștilor, jandarmilor, sau ai altor reprezentanți ai forțelor de ordine care ar trebui să vegheze asupra siguranței și liniștii publice.

Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.