Director interimar la conducerea companiei Draxlmaier Satu Mare

Începând cu data de 17 mai, compania Draxlmaier Satu Mare are un director interimar în persoana lui Josef Kaufmann, coordonator al Diviziei de Producție a Sistemelor Electrice din Europa al Draxlmaier Group. Kaufmann lucrează în cadrul companiei de aproape 20 de ani.

Fostul director, Sorin Ghiță, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională și să își continue activitatea în afara companiei.

Draxlmaier Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, compania a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, Draxlmaier Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, Draxlmaier Group furnizează console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2016, compania a realizat o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de euro.

Printre clienții noștri se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și Volkswagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.