Bilanț cumplit ! Trei morți în urma accidentului de la Rătești

Din cauza leziunilor suferite și cel de-al doilea conducător auto, tânărul de 29 de ani, implicat în accidentul de astăzi, 19 mai de la Rătești, a decedat în drum spre spital. Astfel, numărul persoanelor decedate în urma evenimentului rutier a ajuns la trei.

Din ancheta efectuată de polițiști reiese că una dintre mașini a fost condusă de către un bărbat de 53 de ani din Rătești, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida (județul Sălaj) și care era însoțit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de un an și 4 luni.

Din nefericire și minorul a fost declarat decedat la fața locului, după multe minute de resuscitare, iar adulții au fost transportați în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenția medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, și cel de-al doilea conducător auto a decedat.

În drum spre spital, și cel de-al doilea șofer, tânărul de 29 de ani din Sălaj a decedat.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului și a participației fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.