Accident grav în județ, soldat cu mai multe victime (Foto)

UPDATE: Și cel de-al doilea conducător auto, tânărul de 29 de ani, a decedat. Acesta a murit în drum spre spital.

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, 19 mai, pe șoseaua ce duce dinspre Rătești spre Ardud.

Este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, o Dacia Logan înmatriculată în Sălaj și un Vw Passat înmatriculat în Satu Mare, iar în urma impactului au fost rănite patru persoane, dintre care trei adulți și un copilaș.

Unul dintre autoturisme, a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Rătești, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida (județul Sălaj) și care era însoțit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de un an și 4 luni.

Din nefericire și minorul a fost declarat decedat la fața locului, după multe minute de resuscitare, iar adulții au fost transportați în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenția medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, și cel de-al doilea conducător auto a decedat.

Femeia de 29 de ani, era însărcinată. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au reușit salvarea fătului. Mama copilului este în acest moment pe Secția de Reanimare. Starea acesteia este critică.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului și a participației fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.