Cum a murit bărbatul găsit în fosa septică de la spital. Primele concluzii

UPDATE: În cursul zilei de 18 mai, anchetatorii au reușit identificarea bărbatului găsit mort în fosa septică a Spitalului Județean Satu Mare. Potrivit polițiștilor este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Satu Mare. 

În cursul zilei de miercuri, 17 mai, la ora 11.00, medicii legiști au efectuat necrosia bărbatului găsit mort în fosa septică a Spitalului Județean Satu Mare. Necropsia a demonstrat că bărbatul s-a înecat. Pe corpul acestuia medicii nu au identificat urme de violență.

Până în acest moment nu s-a reușit identificarea bărbatului. S-au preluat amprente care urmează să fie confruntate cu baza de date a Poliției, în speranța că oamenii legii vor reuși să identifice victima.

Având în vedere că medicii nu au găsit urme de violență nici pe corp și nici pe organele interne ale victimei, anchetatorii înclină să i-a tot mai puțin în calcul că ar fi vorba despre o crimă.

Cu toate acestea, zona în care a fost găsit cadavrul este una greu accesibilă, și nu nu știe cum a ajuns bărbatul în acel loc. Este un semn de întrebare la care procurorii trebuie să găsească un răspuns.

Vă reamintim că trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit marți, 16 mai, la orele amiezii, într-o fosă septică a Spitalului Județean Satu Mare. Autoritățile au fost imediat alertate iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.