Reacție oficială: Ce spune Maskulik Csaba despre craterul apărut în trotuarul din 14 Mai

Au apărut și primele reacții oficiale cu privire la articolul publicat de Sătmăreanul în cursul zilei de marți, 16 mai (https://www.satmareanul.net/2017/05/16/lucrare-de-mantuiala-in-satu-mare-crater-intr-un-trotuar-proaspat-reparat-foto/) în care am prezentat o lucrare care lasă mult de dorit. Este vorba despre un crater apărut pe un trotuar din Cartierul 14 Mai, în urma unei lucrări făcută recent.

Am fost sunați de către city-managerul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, care spune că acea lucrare nu a fost făcută de către Primăria Satu Mare.

„Nu este lucrarea noastră, a Primăriei. Pe strada Anton Pann s-au pus niște cabluri de către o firmă. Nu aș putea să vă spun, așa din memorie, despre ce firmă este vorba, dar colegii mei i-au notificat deja să remedieze lucrarea. Acolo s-a făcut un foraj de către firma respectivă, iar gaura nu a fost astupată corespunzător”, spune Maskulik Csaba.

Așa cum era de așteptat, imediat după publicarea articolului, au apărut și reacțiile cititorilor care au criticat calitatea unor lucrări care se fac în oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.