„Ziua porților deschise” la Liceul Teoretic Negrești-Oaș

Vineri, 12 mai, Liceul Teoretic Negrești-Oaș și-a deschis larg porțile pentru elevii de clasa a IV-a și a VIII-a din școlile din Țara Oașului, care au căutat să-și orienteze de pe acum opțiunile pentru anul școlar următor.

Oaspeții au fost întâmpinați de elevii liceului, coordonați de consilierul școlar Adela Moldovan și prof. Marin Grigorean, care i-au însoțit pentru a face turul celor două clădiri, prezentându-le viitorilor colegi atât sălile de clasă și laboratoarele, cât și curtea liceului și sala de sport.

Profesoarele Eva Corpaș și Angela Hoban i-au așteptat pe copiii de clasa a IV-a alături de elevii clasei a V-a de la Liceul Teoretic, cu care au organizat jocuri și activități recreative, pentru a petrece timpul împreună în mod plăcut, ceea ce a permis relaționarea între elevi. Atât copiii de la Teoretic, cât și cei veniți în vizită s-au simțit excelent, fiind foarte încântați de modul în care a fost organizată întâlnirea.

În ceea ce îi privește pe viitorii liceeni, ei au fost conduși de colegii mai mari de la Liceul Teoretic în sălile de clasă, în cabinetul AEL, în laboratorul de chimie, în cabinetul de informatică și în Centrul de Documentare și Informare (CDI), unde i-au așteptat profesorii Maria Palfi, Adrian Bud, Claudia Pop, Rodica Fogarași și Cristina Durău, care le-au prezentat oportunitățile oferite de Liceul Teoretic Negrești-Oaș, precum și principalele activități și rezultate obținute cu elevii în ultimii ani școlari.

De asemenea, în sala de sport elevii oaspeți au asistat la demonstrații organizate de voluntarii de la Crucea Roșie din Negrești-Oaș, dintre care o mare parte sunt elevi ai Liceului Teoretic.

Clasele a XII-a, coordonate de prof. Monica Pal și profesorii diriginți, au fost vizitate de delegații ale universităților din zonă, venite să-și prezinte ofertele și să-i îndrume pe viitorii absolvenți spre studiile superioare și o carieră de succes.

Organizatorul evenimentului a fost prof. Viorel Bud, directorul Liceului Teoretic Negrești-Oaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.