Când va fi lansat „Testamentul lui Abraham” de Igor Bergler. Cea mai așteptată carte a anului

După succesul pe care l-a avut cu romanul „Biblia pierdută”, Igor Bergler își va lansa în toamna a cestui an cea de-a doua carte. Este vorba despre „Testamentul lui Abraham”, cea mai aşteptată carte a anului 2017.

Volumul va fi lansat în luna octombrie a acestui an la Editura „Litera”.

Charles Baker, profesor la Princeton şi fost şef de campanie al preşedintelui SUA, îşi descoperă asistentul ucis în campusul universităţii. Pornind pe urma indiciilor lăsate de acesta, profesorul află că tânărul său colaborator descoperise un adevăr îngrozitor despre cel mai important preşedinte american, Abraham Lincoln. Un adevăr atât de exploziv, încât scoaterea sa la iveală ar putea schimba istoria Americii şi a întregii lumi. Oare va reuşi profesorul să îi oprească la timp pe cei care vor să ascundă acest secret chiar cu preţul a numeroase vieţi omeneşti? La capătul unui drum presărat cu pericole şi cu răsturnări de situaţie neaşteptate, Baker descoperă nu doar secretul lui Lincoln, ci şi locul unde se află cea mai valoroasă comoară a omenirii.

Vă reamintim că Igor Bergler este autorul celei mai vândute cărţi româneşti din ultimii 20 de ani, „Biblia pierdută”, cu peste 100.000 de exemplare vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.